History

our story

OVER HEADQUARTERS

In 2001 opende Headquarters haar deuren in hartje Pijp, Amsterdam. Sindsdien streeft het Headquarters team ernaar hun klanten op een prettige en persoonlijke wijze van dienst te zijn. Wij willen jou en je haar het comfort geven dat je verdient.

Eenmaal in handen van het Headquarters team, sta jij als klant centraal. Op basis van jouw wensen en voorkeuren, zorgen wij voor een passend haaradvies. We denken graag met je mee, en een beetje out of the box denken zorgt vaak voor de mooiste resultaten. Headquarters is gespecialiseerd in haarkleuring . Je haar is bij onze ervaren hairstylisten in goede handen! Zij zullen jou met een passend advies de hairstyle geven die bij jou past.

Eigenaar Glenn van Dijke is naast zijn werkzaamheden bij Headquarters ook actief als freelance hairstylist voor diverse lifestyle media. Als winnaar van meerdere Coiffure Awards, behoort hij tot de top in zijn soort. Ook is hij art-director geweest voor Keune haircosmetics, Oolaboo luxury haircare en educator voor Bumble & Bumble. Tegenwoordig is hij freelance educator en inspirator bij Goldwell benelux en Kms hair benelux.

Wanna great deals

Blijf op de hoogte